Preview Mode Links will not work in preview mode

Forni & Hamilton

Nov 26, 2017

I veckans avsnitt pratar Mickarna om vänskap från tonåren till vuxna livet, genom glada stunder och genom de mörkaste perioderna. Kan en gammal vänskap mäta sig med en nyfunnen? Hur skiljer sig vänskap mellan de olika faserna i livet och hur kan man vårda sina relationer?


Nov 19, 2017

Michaela Forni berättar om sin resa till Champagne och en bubblig incident med Petra Tungården. Vad kan egentligen en fin flaska betyda? Michaela Hamilton berättade om hur en middag med sin litterära idol blev en flopp och hur viktigt är det med beröring?

 


Nov 12, 2017

Veckans avsnitt handlar om brustna hjärtan där Mickarna pratar om hur det är att kvävas i en relation och hur man ska kommunicera bättre. Märks det när kärleken från eller för ens partner tar slut? Vad ska man göra och inte göra?

 


Nov 5, 2017

I veckans avsnitt står självkänsla och självförtroende i fokus! Mickarna delar med sig av tester för att förstå sig själva och andra bättre i olika situationer. De klargör även vad skillnaden är mellan självförtroende och självkänsla. Hur anpassar man torktumlar-metoden? Hur kan man jämföra Donald...